2012 sezonunda resmi ve özel müsabakaların tamamına katılacak olan Karaman Belediyespor Bisiklet takımı, Karaman’ın tanıtımına da büyük katkı sağlayacak. 2012 sezonunda genç sporcuları bünyesine alan Karaman Belediyespor’un yeni sporcusu Ferhat Sezer, Antalya ilinde yapılan Milli Takım kampına davet edildi.
14 - 29 Ocak 2012 tarihleri arasında kampta olacak olan sporcumuz, Alanya’da yapılacak olan sezon açılışı yarışlarına katıldıktan sonra ilimize dönerek idmanlarına devam edecek.
2012 sezonunda yapılacak olan Gençler Avrupa Şampiyonası’na Belediye Spor bisiklet takımı sporcularından en az bir tanesini göndereceklerini belirten Bisiklet İl temsilcisi Barış Ünlü: “Bu hedef doğrultusunda yoğun çalışmalarımız devam etmektedir. Karaman Belediyesi, Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu Bey ile bisiklet sporu adına büyük ve önemli bir adım atmıştır. Bu sayede ilimizde yetişen önemli sporcularımızın Karaman adına yarışmaları sağlanabilecektir. Bu önemli kararın alınması ve verilen destek için Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu’ya, Karaman bisiklet camiası adına teşekkür ederim. Milli sporcumuz Ferhet Sezer’e de, milli takım kampında ve 2012 sezonunda başarılar dilerim” dedi.