Bal Ligi temsilcisi Karaman Belediyespor, Ankara’da zorlu rakibi Ankaragücüne karşı mücadeleden 2-1 mağlup ayrıldı. 
Türkiye Ziraat Kupasında Kilis ve Kayseri temsilcilerini eleyen ve başarılı bir performans sergileyen Karaman Belediyespor PTT 2.Lig takımlarından Ankaragücü ile oynadığı karşılaşmayı 2-1 mağlup tamamladı.
Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Osman Ender Bulut’un yönettiği karşılaşma ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı. Mücadelenin ilk yarısında savunma disiplininden kopmayan Karaman Belediyespor geliştirdiği kontra atakta faula maruz kalarak serbest vuruş kullandı. Karaman Belediyespor, 26. Dakikada Erdal Fırtına’nın frikik golü 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını yoğunlaştıran Ankaragücü, 34. Dakikada Levent Lale’nin attığı golle ilk yarının skorunu eşitledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında güçlü rakibine karşı direnen Karaman Belediyespor rakip takımda 50. Dakikada Levent Lale’nin attığı ikinci gole engel olamadı. 
Karaman Belediyespor güzel oynadığı mücadeleden 2-1’lik skorla yenik ayrıldı. Maç sonunda Belediyespor’un gösterdiği performans her iki takım yöneticileri tarafından beğeni topladı. Ziraat Türkiye Kupasında güçlü Ankaragücü takımına karşı başarılı bir performans sergileyen Belediye bu maçın ardından gözünü Bal Ligine çevirdi.