Karaman Belediyespor hafta sonu evinde konuk ettiği Selçuklu Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan karşılaşmaya sporseverler ilgi gösterdi.

Antalya Bölgesinden Hasan Yanık’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında Karaman Beeldiyespor adına maçın kırılma anı 24. Dakikada geldi. Veysel’in derinlemesine bıraktığı pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Yusuf, topu kalecinin kucağına atarak mutlak gol pozisyonundan sonuç alamadı. Rakip kalede gol arayışlarını sürdüren Karaman Belediyespor savunmada da boşluklar verdi. Karşılaşmanın 31. Dakikasında konuk takımın kullandığı çift vuruşta baraj’ın boşluğundan faydalanan Celalettin, önüne bırakılan pasta topu düzgün bir vuruşla filelere göndererek deplasmanda 1-0 öne geçti. Yine orta alanda yapılan ortada sol kanatta topu önünde bulan Celalettin, 41. Dakikada kaleci Mustafa’nın kontrolsüz bir şekilde çıkmasını fırsat bilerek plasesi ile kendisinin ve takımının 2. Golüne imza attı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında daha arzulu ve hırslı olan Karaman Belediyespor yoğunlaştığı ataklarda kaleci ve kale direğini geçemedi. Kanatlardan yapılan ortalar ve korner vuruşları sonrası ev sahibi takım, aradığı golü 64. Dakikada Serdar’ın kafa golü ile buldu.
Kalan dakikalarda kapanan rakip takıma karşı ataklarını yoğunlaştıran Karaman Belediyespor maçın son anına kadar pozisyonlara girmesine rağmen beraberlik golünü bulamadı. Mücadele konuk takım Selçuklu Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Maç sonrası ise konuk takımın kalecisinin tribünlere yönelik el kol hareketleri ortamı gerdi. Taraftar sahaya pet şişe ve benzeri maddeler attı. Stadyumda yapılan anons ile taraftarlar sakinleştirilmeye çalışıldı.
Polis geniş güvenlik önlemleri ile misafir takımın oyuncularına kalkan olarak soyunma odasına alabildi. Maç sonu bir taraftar sevinç diğer taraftar ise hüznün ötesinde isyan vardı. Teknik Direktör Kazım Nas, özellikle ikinci yarı adeta tek kale oynadıkları karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmalarını şanssızlık olarak değerlendirdi. Bu sonuçların ardından Belediye, Ligde oynadığı 5. Hafta karşılaşmasında 5 puanda kalırken, konuk takım ise puanını 3’den 6’ya yükseltti