Bal ligi maçlarının başlamasına az bir süre kalması ve Türkiye kupası maçı öncesi Karaman Belediyespor futbol takımı, Ürgüp’teki kampta çalışma temposunu artırdı. 
Kampta her gün çift antrenman yapan Karaman Belediyespor, aynı zamanda hazırlık maçları yaparak sezon öncesi takım kadrosunu oluşturmaya çalışıyor.

Kamp programı içerisinde yer alan hazırlık maçlarının ilkini 44 Malatya Spor ile yapan Karaman Belediyespor bu maçta rakibi ile 1-1 berabere kalmış, Ostimsporla oynadığı ikinci maçını 2-0 kazanmıştı. Yoğun antrenman programının ardından dün (5 Eylül Çarşamba) karşılaştığı Bal ligi takımlarından Adıyaman Belediye Spor’u da oynadığı güzel futbolla 3-0 deviren Karaman Belediyespor lig öncesi hem moral buldu, hem de lig öncesi taraftarlarına ümit verdi. 

Kampla ilgili görüşlerini aldığımız, Teknik direktör Kazım Nas: “Kamp takımımız için çok verimli geçiyor, çalışmalarımız çok yoğun tempoda devam ediyor. Hem çalışıyoruz hem de hazırlık maçları yapıyoruz. Kamp programı içerisinde 5 hazırlık maçı planlamıştık, bu hazırlık maçlarının 3’ünü dün oynadığımız Adıyaman Belediye Spor maçı ile tamamladık. Bu hazırlık maçlarında kampta bulunan bütün oyuncularımıza şans verdik.
Oynanan oyundan ve oyuncularımızın oyun anlayışımızı uygulamadaki isteklerinden memnunum. Kampımız bitinceye kadar iki hazırlık maçı daha yapacağız, bunların ilki; 7 Eylül Cuma günü Siirt Bal ligi temsilcisi Kurtalan Belediyespor ile, son hazırlık maçımız da 8 Eylül Cumartesi günü Bal liginin güçlü takımlarından Hatay temsilcisi Payasspor ile oynayıp kampımızı tamamlayacağız”  dedi.