Karaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, Karaman Belediye Spor Kulübünü ziyaret etti. Çalışkan, Karaman Belediye Spor’un bu sezon gösterdiği başarısından dolayı Belediyespor yönetimini ve teknik ekibi yürekten tebrik etti.
Seçim çalışmalarını yürüten Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan, Takımın antrenman yaptığı Kemal Kaynaş Stadyumuna gelerek Kulüp Yöneticileri ve Sporcularla sohbet etti. Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar ve yöneticiler tarafından karşılanan Çalışkan, Bal liginde Karaman Belediye Spor’un bu sezon başarılı bir grafik sergilediğini söyleyerek oyuncuları tebrik etti. Spora büyük önem verdiklerini belirten Çalışkan, göreve geldikleri takdirde Karaman’da sporun gelişmesi için önemli projeler hazırladıklarını ifade etti.

Karaman Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar da ziyaretinden dolayı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Belediyesporlu futbolcular hazırladıkları bir formayı Çalışkan’a hediye etti.