BELEDİYE AKSARAY’LA HAZIRLIK MAÇINI 3-0 KAZANDI

Bölgesel amatör küme ligindeki temsilcimiz oynadığı son hazırlık maçında Aksaray Belediyespor’u 3-0’lık skorla geçti. Temsilcimiz ilk yarıda bulduğu göllerle sonuca gitti. Oynadığı futbol ise taraftarı memnun etti. 
Sporseverlerin de ilgi gösterdiği karşılaşmayı Karaman’lı hakemlerden İsmail Tosun yönetti. Kazım Nas’ın kadroyu şekillendirdiği son hazırlık maçında sarı siyahlılar rakibine oranla üstünlük sağlayarak seyri bol bir futbol sergiledi. Maça hızlı başlayan Karaman Belediyespor, ilk yarıda Tayyar'ın 2 golü ve Ali’nin golü ile 90 dakikalık mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Oynanan futboldan son derece memnun olduğunu belirten Teknik direktör Kazım Nas, “Oyuncularımın verdiği mücadele ve azim beni oldukça memnun etti. Aldığımız skor önemliydi fakat. Sahaya yansıyan futbol benim için daha önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum. Karaman Belediyespor’u inşallah hak ettiği yerlere taşıyacağız.” dedi.  Maçtan sonra her iki takım teknik kadro ve futbolcuları birbirlerine liglerde başarılar diledi. 

Öte yandan 19 Eylül Çarşamba günü oynanacak olan, Karaman Belediyespor – Nevşehirspor Türkiye Kupası mücadelesi Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat: 15.00’da başlayacak. Tüm halkımız davetlidir.