Belediyespor da hedef 3 puan
        Karaman Belediye Spor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları bu hafta oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

14 takımın yer aldığı 5. gurupta mücadele eden temsilcimiz ilk maçını kendi sahasında Toroslar Belediyespor ile yapacak. 22 Eylül 2013 Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

Karaman Belediye Spor’da yapılan antrenör değişikliği ve yeni transferlerle bu sezon daha istikrarlı bir takım kurduklarını ifade eden Belediye Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar: “Ziraat Türkiye Kupası maçlarında sergilediğimiz güzel futbol bu istikrarın bir göstergesi. Oyuncularımız takım halinde oyun sergileyerek hem keyifli bir maç seyrettiriyor hem de ihtiyacımız olan skora gidiyor. Bu hafta lig maratonu başlıyor ve ilk maç kendi evimizde. 3 puanı alacağımıza yürekten inanıyorum. Çocuklar iyi hazırlanıyor. Bir de 25 Eylül Çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibimiz olan MKE Ankaragücü 2. ligin çok güçlü ekiplerinden. Bir yandan da bu maçın hazırlığını sürdürüyoruz. Umarım Toroslar Belediyespor maçından galip gelerek iyi bir moralle Türkiye Kupası maçına çıkarız. Ben tüm sporseverleri, 22 Eylül 2013 Pazar günü Toroslar Belediyespor ile oynayacağımız lig maçına davet ediyorum.” dedi.

Türkiye Kupası Heyecanı Çarşamba Günü
Ziraat Türkiye Kupası’nda önce playoff ve ardından 1. turu geçerek 2. turda PTT 2. ligin güçlü ekiplerinden MKE Ankaragücü ile eşleşen Karaman Belediye Spor, bu önemli maçı 25 Eylül 2013 Çarşamba günü Ankara 19 Mayıs Stadında oynayacak. Saat 15.00’de başlayacak karşılaşma Ankaragücü’nün cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.