KARAMAN BELEDİYE SPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDA GÖZ DOLDURDU
Karaman Belediye Spor'un teknik patronu Kazım Nas 1-0 kazandıkları Konyaspor A2 maçı sonrası yaptıgı açıklamada: "Geniş bir kadromuz var, her oyuncuya şans vererek son durumlarını görmek istiyoruz" dedi.

Kazım Nas: "Öncelikle seyircilerimize teşekkür ederim, hazirlik maçı olmasına ragmen bizi yanlız bırakmadılar. Maça gelince,  kazanmış olmamız ölçü degil, amacımız eksikliklerimizi görmekti. Oyuncularımızın son durumu hakkında bilgi sahibi olduk. Rakibimiz iyi bir ekip, iyi bir ekibe karşı oynayarak eksikliklerimizi görme fırsatı bulduk" dedi.

Hazılık Maçları Devam Edecek
Nas açıklamasının devamında; Resmi maçlarımız başlayıncaya kadar 6 hazırlık maçı planlıyoruz. Bu maclarda oyuncularımıza tekrar şans vererek son kararımızı vereceğiz. Yeni gelen iyi ve kaliteli oyuncularımız var, bu oyuncularımızdan verim alabilmek ve takım olmak için çalışıyoruz. Memnun kalmadığımız ve oyun mantığına uymayan oyuncularımız ile Nevşehir kampı sonrası yollarımızı ayırmak durumunda kalacağız, futbolcularımız bu durumun bilincindeler. Resmi maçlara kadar hem bireysel manada hem de takım olarak herhangi bir eksikliğimiz kalmayacak. İnşallah sezona iyi bir başlangıç yapacağız. Taraftarımız bize inansın ve güvensin hem Türkiye Kupasında hem de Ligde Karaman'ı en iyi şekilde temsil edeceğiz Allah'ın izni ile hedefimiz şampiyonluk" dedi.