Karaman Belediyespor evinde oynadığı Toroslar Belediye maçında ikinci yarıda oynadığı futbolla sonuca gitti ve maçı 2-0 kazandı.
Bölgesel Amatör küme futbol ligi 5.grubundaki temsilcimiz Karaman Belediyespor evinde oynadığı maçta Toroslar Belediyespor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Belediyespor puanını 24’e çıkartırken, Toroslar Belediyespor 33 puanda kaldı.
Maçın ilk yarısına her iki takımda temkinli başladı ve genellikle orta alan mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın ilk 45 dakikasında takımlar kaleye bile gitmedi. Pozisyon olmadan devre 0-0 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında oyuna Cihan Kutan, Cihan Oğuzman ve Barış’ın girmesi ile hareketlilik geldi. 60.dakikada Tuna’nın ceza atışında Erman’ın kafa vuruşu kalecide kaldı.
61. dakikada Karaman Belediyesporlu Mustafa Sayan ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. 69. dakikada ev sahibi takımın gelişen atağında Erman topu ağlara gönderdi ve Karaman Belediyespor 1-0 öne geçti. Bu golden hemen sonra 75. dakikada gelişen Karaman Belediyespor atağında Oğuz topu ters bir vuruşla kendi kalesine gönderdi ve skor 2-0 oldu.  Maç bu skorla sona erdi.