2011-2012 sezonunda başarılı bir grafik sergileyerek amatör ligi şampiyon olarak tamamlayan Karaman Belediyespor, bu yıl ilk defa katılacağı Bölgesel Amatör Lige iddialı giriyor. Antrenman tesislerini daha kullanışlı hale getirmek için kolları sıvayan Belediye Spor Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Ünüvar, tesislerdeki eksikliklerin bir an önce tamamlanıp daha modern hale geleceğini söyledi. 
Bölgesel Amatör Lig de ilimizi temsil edecek olan Karaman Belediyesi, spor tesislerinde yenileme ve bakım çalışması başlattı. Yemekhanesinden mutfağına, duş kabininden soyunma odasına ve ısı yalıtımına kadar her yer tek tek elden geçerek, Belediyesporlu futbolcular için daha kullanışlı hale getiriliyor.

Karaman Belediyesporun ilimizi bu yıl en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inandıklarını belirten Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ünüvar: “Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun talimatları ile Belediye Spor tesislerimizi yeniden elden geçiriyoruz. İstiyoruz ki Karamanımızı başka illerde temsil edecek takımımız çok daha iyi şartlarda maçlara hazırlansın. Kısa bir süre içinde tamamlanacak çalışmaların ardından futbolcularımız daha modern bir tesise kavuşmuş olacak” dedi.