Karaman’ı Bölgesel Amatör Lig (Bal Ligi)’nde temsil edecek olan Belediyespor’un Yönetim kurulu ve Teknik Sorumlu Kazım Nas, kamp programını belirledi.
Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Osman Ünüvar: “Genel Kurulun ardından ilk iş olarak yönetimdeki arkadaşlarımızla görev dağılımı gerçekleştirdik. Hedefi olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu yüzden transferlere yoğunlaştık ve iç transferlerimizi tamamladık. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, grupları ve sezon açılış tarihini açıklamasını bekliyoruz. 15 Eylül sezon açılış tarihini tahminlerle yürüterek takımımızın kamp programını ve tarihlerini belirledik” dedi.
Buna göre Karaman Belediyespor’un Kamp Programı şu şekilde oluştu:
09 Agustos 2012 Takim Toplanacak. 
18 Agustos 2012 İzin. 
22 Agustos 2012 Takım Tekrar Toplanacak. 
01 Eylul 2012 Kamp (8 Gün) - 09 Eylül Kamp Sonu
13 Eylul 2012 Saat 14.00’de Takim Karaman’da Toplanacak.
15 Eylul 2012 Sezon Açılışı

Belediyespor’a Seçmeler Yapılacak
Bu arada 4 ve 5 Ağustos tarihlerinde, Kemal Kaynaş Stadyumu’nda yerli ve gurbetçi futbolcu adaylarının seçmelerinin gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Ünüvar, Belediyespor’da forma giymek isteyen tüm futbolcu adaylarını ve futbolseverleri saat 18.00’de yapılacak seçmelere beklediğini ifade etti.

Seçmelerin ardından Belediyespor Futbol takımı, 9 Ağustos’ta toplanacak ve sıkı bir kamp programı ile birlikte sezona hazırlanacak.