Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantespor maçının Pazartesi gününe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuracaklarını açıkladı.

Çebi, dün Tottenham ile oynanan karşılaşmanın ardından BJK TV’ye bağlanarak açıklamalarda bulundu. Galibiyeti Trabzonspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Mustafa Pektemek’e armağan ettiklerini ifade eden Çebi, "En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Mustafa’nın Beşiktaş için mücadele etmesi takımın nasıl böyle başarılı olduğunu gösteriyor. Atınç ve Furkan gibi genç oyuncularımız forma giyme şansı buldu. Kendileri için başarı olarak görüyorum. İşin sırrının gençlere güvenmek ve fedakarca oynamak olduğunu düşünüyorum" dedi.

Çebi, maç planlaması hakkında kırgınlık yaşadıklarını belirterek, "Gaziantepspor maçını Pazartesi oynamak istedik ama ret cevabı aldık. Yeniden bir başvuru yapacağız ve umarım durumu anlarlar. Bu konularda maalesef yardım görmüyoruz. Tüm zorluklara rağmen mücadele etmek zorundayız. Daha çok işimiz var, yolun başındayız" diye konuştu.