İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Torku Konyaspor ile yarın Osmanlı Stadı'nda oynayacağı Spor Toto Süper Lig 32. hafta maçı için Ankara'ya gitti.

Siyah-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle uzun süredir kadroda yer alamayan Alexander Milosevic, Torku Konyaspor maçı kadrosuna dahil edildi. Son antrenmanda sakatlanan Oğuzhan Özyakup, sol ayak bileğinde sakatlığı bulunan Ersan Adem Gülüm ve hasta olan Gökhan Töre, kadroya alınmadı. 

 

- Milosevic, 3,5 ay sonra kadroda 

 

Devre arasında transfer olduğu Beşiktaş'ta en son 5 Şubat'ta Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyen Milosevic, yaklaşık 3,5 ay sonra kadroda yer buldu. 

Türkiye Kupası maçında geçirdiği ciddi sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Sırp futbolcu, yarın şans bulması halinde Süper Lig'de ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek.

Milosevic, transferinin ardından sadece Türkiye Kupası'ndaki Sarıyer ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında forma giyebilmişti.

 

- Kadro

 

Beşiktaş'ın Ankara'ya götürülen 19 kişilik kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: 

Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Pedro Franco, Tomas Sivok, Alexander Milosevic, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Olcay Şahan, Jose Sosa, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Demba Ba.