Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda ağırladığı Adana Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kazanmanın güzel olduğunu belirterek, "Oyuncular iyi mücadele ettiler. Gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Beşiktaş’a da başarılar diliyorum" dedi.

Hakemin Hakan Söyler’e kırmızı kart göstermesinin ardından Beşiktaşlı futbolcu Veli’nin uyarmasıyla kartını sarıya çevirmesiyle ilgili bir soruya ise Karaman şöyle cevap verdi:

"Hocanın gösterdiği kırmızı karta şaşırmıştım. Sonra öğrendik Veli uyarmış. Olması gerekende bu zaten. Veli benim çok sevdiğim bir futbolcu. Maçın sonucundan ziyade ben Veli’yi kutluyorum. Maç onun hakkıdır. Geçmişten itibaren bazı şeyleri söyleyebiliriz ama insanlar değişmeye başladı. Türk insanının normal yapması gereken bu zaten. Birilerinin bir şeyleri düzeltmesinden ziyade, bizim bir şeyler yapmamız lazım spor camiası olarak. Ben Veli’yi tebrik ediyorum. Bu kaos, bu çirkinlikler Türk insanına yakışmıyor. Ben, bizi biz yapan değerlerle beraber bir Türk insanı görmek istiyorum. 3 takım da çıkabilir gruptan. Bugün daha az forma şansı verdiğimiz oyuncularımı görme açısından iyi bir maç oldu. Biraz önce Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başlayacağız."

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası oldukça sinirli olduğu gözlenen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise kaybetmekten nefret ettiğini vurgulayarak, "Zor bir duruma düştük grupta. 3 maçımızı da kazanmak zorundayız. Çok maç oynamanın bedelini ödedik. Bunu neyse ki kupa maçında ödedik, lig maçında ödemedik. İyi bir performans göstermedik, şunu kabul ediyorum, bazı oyuncularımızın durumu eksikti. Bizim kazanabilmemiz için maksimumda olmamız gerekiyor. Adana Demirspor’a çok büyük saygım var ama daha iyi bir oyun çıkarmalıydık. Çok şık bir hareket yaptı gerçekten. Bugünün futbolunda bu tip hareketlere rastlamak çok güzel. Veli’yi kutluyorum bu davranışından dolayı" diye konuştu.