Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Konya’da 3-0 mağlup ettikleri Trabzonspor maçı sonrasında, ligde kalan maçları Konya’da Büyükşehir Torku Arena Stadı’nda oynamak istediklerini söyledi.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Fikret Orman, çok güzel bir atmosferde maç oynadıklarını anlatarak, “Anadolu’nun her noktasından burada Beşiktaş’ı desteklemeye gelen çok temiz duygularla bizim arkamızda olan taraftarımıza camiam ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün geçirdik. Yalnız daha ligin çok başı, daha devre arası bile gelmedi. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok büyük zorluklarla geliyoruz. Her maçımızı deplasmanda oynayarak geliyoruz. Bu kadar iyi oynayan takımıma da oyuncularıma da hocama da teşekkür ediyorum” dedi.

Ligde kalan maçları Konya’da oynamak isteyip istemedikleri şeklinde yöneltilen soru üzerin Orman, “Beşiktaş Kulübü’nün her ne kadar kulüp başkanı ben olsam da çeşitli organları var. Teknik direktörü var. Yönetim kurulu var. Bunu ben de istiyorum. Bunu kendi aramızda değerlendirmemiz lazım. Aynı zamanda Perşembe günü Tottenham ile İstanbul’da grup liderliği için oynayacağız. Oradaki taraftarın ilgilisini de görmek istiyorum. Ona göre karar vereceğiz. Trabzonspor ile geldik oynadık, Galatasaray ile de oynarız” ifadelerini kullandı.