UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş, Partizan karşısında deplasmanda galibiyet arayacak.

FK Partizan Stadı’nda yarın TSİ 22.05’de oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Silvio Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni’nin yardımcılıklarını Riccardo Di Firoe ve Matteo Passeri yapacak. Alessandro Giallatini ise maçın 4. hakemi olacak.

BEŞİKTAŞ AVANTAJ ELDE ETMEK İSTİYOR

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda 3. maçlar öncesi Yunan ekibi Asteras Tripolis, topladığı 4 puanla ilk sırada yer alıyor. Beşiktaş ise grupta aynı puana sahip Tottenham’ın önünde averaj farkı ile 2. sırada yer alıyor. Beşiktaş, grupta oynadığı iki maçta da aldığı beraberliklerle iki puan topladı. Tottenham’ın üçüncü sırada yer aldığı C Grbu’nun sonuncusu ise 1 puanı olan Sırp ekibi Partizan.

BEŞİKTAŞ’TA 3 EKSİK

Beşiktaş’ta sakatlıkları süren Jose Ernesto Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş, Partizan maçında forma giyemeyecek.

SÜPER LİG LİDERİ

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nun 6. haftasında Sivasspor’u başarılı bir performans sonunda 3-2 yenerek ligin zirvesindeki yerini koruyan siyah-beyazlılar, Partizan deplasmanından da galip dönerek bir üst tura yükselmek adına avantaj yakalamak istiyor. Beşiktaş, Sırbıstan ekibini devirmesi durumunda ise gruptaki ilk galibiyetini alıp, Avrupa Ligi’nde bu sezon 3 puanla tanışmış olacak.

C Grubu’nun diğer maçında ise İngiltere’nin Tottenham ekibi, Yunanistan’ın Asteras takımını konuk edecek. Bu karşılaşma da TSİ 22.05’te Londra’daki White Hart Lane Stadı’nda oynanacak.