Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın bitmesinin ardından basketbol ve diğer spor alanlarında da kompleksler yapma projelerinin olduğunu söyledi.

Orman, sabah saatlerinde akaryakıt firması Lukoil ile imzalanan iş birliği anlaşmasının ardından projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı kulüp yeni projeleri hayata geçirmek için hazırlanıyor. Başkan Orman, yeni projelerin kazanılan başarıyla birlikte artarak devam edeceğini ifade ederek, “Artık Vodafone Arena’nın yapımında sona doğru geliyoruz. İnşaatın bitmesiyle beraber Beşiktaş futboluyla alakalı en önem yatırımını gerçekleştirmiş olacak. Ondan sonra basketbol ve diğer spor alanlarında yeni projeler var. Bu projeler üzerinde de çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Stadın yapımının bitmesinin ardından kapalı spor kompleksi projesine başlayacaklarını açıklayan Fikret Orman, “Bunun peşinden onu yapmayı düşünüyoruz. O yapacağımız kompleksin isim hakkı ve basketbol takımımızın bundan sonraki başarılarıyla birlikte yeni sponsorlar da kazanmayı planlıyoruz. Bu süreçteki sponsorlar da dahil olmak üzere bazı çalışmalarımız var. İş birliği yapmış olduğumuz bütün partnerlerimizin kazançlı olduğu ve memnun olduğu bir ilişki ağını göstermek istiyoruz. Vodafone’un Beşiktaş ile yapmış olduğu anlaşma hem Türkiye’de hem de dünya çapında önemli bir anlaşma. Vodafone da gayet memnun bu anlaşmadan ve kazançlı çıktılar. Bunu Beko ile yapmış olduğumuz anlaşmada da aynı şekilde gördük. Basketbolda da aynı şekilde. Sponsorlar mutlu olduğu sürece biz de başarılarımızla iki taraflı kazançlarımızı perçinleyeceğiz. Bunların da süreklilik arz etmesi lazım, lansmanların devam edip güncelliğini yenilemesi lazım. Ne kadar başarılı olursak o kadar sponsor gelecektir. Günü geldiğinde de paylaşacağımız şeyler olacaktır” diyerek yeni sponsorlar ve projelerin geleceğinin sinyallerini verdi.