Beşiktaş’ın golcü oyuncusu Cenk Tosun, Tottenham galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, sahada herkesin yüreğini ortaya koyduğunu belirterek, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında sahasında Tottenham’ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan genç oyuncu Atınç Nukan, "Çok iyi hazırlandık. Grubu lider bitirdik. Umarım Avrupa liginde çok daha iyi yerlere geleceğiz. Takımda eksikler oluyor bizde hazır beklemek zorundayız. Oyuna giren çıkan herkes görevini layıkıyla yapıyor. Çok şükür her yerde lideriz" dedi.

"HERKES YÜREĞİNİ SAHAYA KOYDU"

Karşılaşmanın tek golünü kaydeden Cenk Tosun, “Her 3 güne maç yapmak kolay değil. Herkes bütün yüreğini sahaya koydu. Bende ayrıca mutluyum. Avrupa kupalarında ilk golümü attım. Maçtan önce gol atarsak Mustafa’ya armağan edelim diye planlamıştık. İlk aklıma gelen o oldu” dedi.

“DEVRE ARASINA KADAR KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYORUZ”

Devre arasına kadar puan kaybı yaşamak istemediklerini ifade eden yetenekli oyuncu, “Süleyman Seba sezonu olması bizim için şampiyonluğu daha da önemli hale getirdi. Gaziantepspor maçında da 3 puan için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

OLCAY: “HOCAMIZ MÜTHİŞ İŞLER YAPIYOR”

Yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini dile getiren Olcay Şahan ise, “Gruptan lider olarak çıkmayı başardık. Ligde de önemli bir maçımız var. Bu maçta da sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bizde arkadaşlık yok kardeşlik var. Bu takımda kimse kimseyi kıskanmıyor. Bu başarının en büyük sırrıdır. Hocamız müthiş işler yapıyor. Bunu devam ettirdiğimiz sürece sezon sonunda kupalar kaldıracağımıza inanıyorum” dedi.