Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesinden Sorumlusu Yönetim Üyesi Ahmet Nur Çebi, Gaziantep’teki ilk Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin açılışını yaptı.

Sarıgüllük Mahallesi’nde ki derneğin açılışına Ahmet Nur Çebi’nin yanı sıra siyah-beyazlı genel sekreter Ahmet Ürkmezgil, denetleme kurulu üyesi Feyyaz Tuncel, yatırımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz ve Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Şevki Bostan katıldı. Derneğin açılış kurdelesini Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Ahmet Ürkmezgil kesti.

Açılış kurdelesini kesen Çebi, burada yaptığı konuşmada, "Beşiktaş bugün Antep’te ve Antepliler de bizim yanımızda. Bugün açacağımız dernek Antep’te bir ilk olacak. İnşallah bir tane ve tek kalır. Bazen bakıyorum, bazı yerlerde bir tane açıyorlar ve tatsızlık yaşandığı zaman bir tane daha açıyorlar. Buralar birlik, beraberlik ve tutku ister. Tutku, birlik ve beraberlikten kaynaklanıyor. Burada ki birlik ve beraberlik bozulmaz. Dernekte ki arkadaşlığımız Beşiktaş’a katkı vermek amacıyla, derneğin içerisinde olması ve o derneğin Beşiktaş’a katkı veren bir dernek olmasını istiyor ve diliyoruz. Aksi halde Beşiktaş’a yük olan derneklerden olan bir dernek istemiyoruz” dedi.

Açılışın ardından Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve kulübün Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil’e birer plaket verildi. Plaketleri dernek başkanı Şevki Bostanlı takdim etti.