Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L) mücadele eden Bilecik Belediyesi Basketbol Takımın Koçu Yeşer Karabulut, dünkü oynadıkları Düzce Belediyespor maçın ardından bir basın toplantısı düzenledi.

Karabulut, düzenlediği basın toplantısında, söylenecek bir şeyin olmadığını, oyuncuların iyi bir mücadele ettiğini söyledi. Maç boyunca taraftarın çok büyük bir etkisi olduğunu belirten Karabulut, “Taraftarımıza burada çok büyük teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar belki maçta daha önce kopacaktık onlar olmasaydı. Onların itici gücüyle onların bizi desteklemesiyle maçın içine girdik. Kırılma anlarında bir iki tane belki bizim elimizde olmayan düdükler var. Ortalı düdükler kırılma anlarında yanlış tercihlerimiz var olabilir, sezonun ilk maçı. Önemli bir maçı kaybettik. Kendi ilimizde maç kaybetmek istemiyoruz” dedi.

“BİLECİK ŞEHİR OLARAK TB3L OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİL”

Karabulut, daha önceki röportajlarında TB3L’nin zor olduğu ve Bilecik’in şehir olarak bunun farkında olmadığını söylediğini hatırlatarak sözlerine şöyle devam etti;

“Bizler zor bir lig de oynadığımızın farkındayız. Belki Bilecik’teki birçok vatandaş hala Bilecikspor’da, hala Edebalispor’da. Şunu söyleyeyim; bizde kamu olarak evet futbol çok önemli ben onların olmasını istiyorum. Ama biz belediyenin spor takımı değiliz. Biz Bilecik’in takımıyız. Öncelikle Bilecik takımıyız. Buraya gelen bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bize her konuda bir çok konuda yalnız kalmasına rağmen desteğini esirgemeyen Sayın başkanımıza teşekkür ederiz. Bu kulübü burada bu seyircinin önünde oynamasında gerçekten emekleri çok fazla. İnşallah şehir de sahip çıkarsa bu takıma diğer noktalarda ben daha iyi işler yapacağımızı umut ediyorum. Çünkü bu taraftar daha iyi maçlara daha iyi galibiyetleri hak ediyor. Bugün için kusura bakmasınlar yine de geldikleri için hepsinin ayağına sağlık teker teker öpüyorum. Oyuncularım iyi mücadele ettiler hepsini tebrik ediyorum”.