Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlemiş olduğu 2014-2015 üniversiteler arası spor müsabakalarına katılacak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin futbol takım seçmeleri gerçekleşti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi futbol sahasında, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı koordinatörlüğünde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretim görevlisi Emre Şenyüzlü tarafından yapılan futbol takımı seçmelerine, üniversitenin farklı bölümlerinden bir çok öğrenci katıldı. Yapılan seçmeler sonucu takım kadrosu oluşturuldu.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretim Görevlisi Emre Şenyüzlü, yapmış olduğu açıklamada, öğrencilerin sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimleri üzerine olumlu katkılar sağlayan sportif etkinliklerin, üniversite yönetiminin de faaliyetlere başladıkları günden itibaren olumlu destekleri ile çok güzel bir şekilde yürüdüğünü belirtti. Şenyüzü, "Etkinlikler, her yıl üzerine koyarak tesisleşme ve farklı spor branşlarını da katarak devam ediyor. Katıldığımız üniversiteler arası müsabakalarda üniversitemizin tanıtımına ve öğrencilerimizin diğer üniversite öğrencileri ile kaynaşmasına, üniversite aidiyet duygusunun gelişimine katkıda bulunacak” dedi.