Bilecik’te 1. Amatör Lig maçında saha içine giren polis ile hakeme itirazlarını sürdüren futbolcu ve taraftarlar arasında karşılıklı tartışmalar yaşandı.

Bilecik’deki bir sentetik sahada bugün Bilecikspor ile Osmaneli Gençlerbirliğispor arasında oynanan futbol müsabakasında sırasında Bilecikspor, maçın ilk yarısının sonları doğru yediği golle 2-0 geriye düştü. Bu gol sonrası Bileciksporlu futbolcu Hakan Ayaz, golün ofsayt olduğunu iddia ederek hakem itiraz etti. Bu itiraz olayına diğer futbolcularla karışınca, saha kenarında bulunan bir sivil polis memuru saha içine girerek itirazlarını sürdüren Bileciksporlu Hakan Ayaz’a müdahale etmek istedi. Bu sırada futbolcu ve sivil polis arasında sözlü atışma başladı. Bileciksporlu futbolcu Hakan Ayaz, sivil polise dönüp “Gel kelepçe vur bana” dedi. Bunun üzerine tribünde bulunan taraftarlar sivil polise, futbolcuya gösterdiği tutum ve sahanın içine girmesi yüzünden tepki gösterdi. Bunun üzerine polisin de karşılık vermesi ortamı gerdi. Yaşanan tartışmalar ve karışık üzerine amiri, sivil polis ittirerek alandan uzaklaştırdı.

Amatör Haftası’nın kutlanıldığı bu haftadaki maça, Bilecikspor’un Osmaneli Gençlerbirliğispor’a 4-0 yenilme değil sivil polisin taraftar ile arasındaki diyalog damga vurdu.