8–11 Mart tarihleri arasında Antalya'nın Kemer İlçesi Limak Limra Otelde yapılan Türkiye Gençler, Büyükler  ve Masterlar (Bay-Bayan) Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli takım seçmeleri başladı.

Karaman İlini temsilen katılan ve anlık şampiyonadan haber veren Kulüp Başkanı Hüseyin Yamaç;'' İlimizi temsilen katıldığımız Türkiye Gençler, Büyükler  ve Masterlar (Bay-Bayan) Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Milli takım seçmelerine 4 sporcuyla katıldık. Şu an yarışmalar devam etmektedir. Amacımız İlimizi  burada en iyi şekilde temsil etmek ve derece alarak dönebilmektir. Şampiyonada yarışan sporcularımız takım kaptanımız Mahmut Polat'a, Nevzat Tekin'e, Mustafa Akdağ'a ve sponsor firmamız Atün Çelikkapı yetkilerine teşekkür ediyorum. Karamanlı hemşehrilerimizin dua ve desteklerini bekliyorum''dedi. 

Limak Limra Oteli'nde düzenlenen şampiyonaya 32 ilden 450 sporcu katılıyor. Şampiyonada genç erkekler sol ve sağ kol, genç bayanlar sol ve sağ kol, büyük erkekler sol ve sağ kol, büyük bayanlar sol ve sağ kol, usta erkekler sol ve sağ kol kategorilerinde yarışacaklar. 

Şampiyona, yarın sona erecek.