Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 4-0 galip geldikleri Partizan maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3. maçında Beşiktaş’ın deplasmanda Partizan’ı 4-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

“STANDARDI YÜKSEK TUTMALIYIZ”

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic, oynadıkları futbolla kazanmayı hak ettiklerini ifade ederek, “İki takımı da tebrik ederim. Taraftarlarımız bizi çok iyi destekledi. Baştan sona üstündük. Her şeyi yaptık. Topu koruduk. Üçüncü bölgede iyi işler yaptık ve kazandık. İyi yoldayız. Kalite olarak iniş-çıkış olabilir ama standardı yüksek tutmalıyız” dedi.

“ÇALIŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ”

Karşılaşma içerisinde rakip kaleye birçok şut attıklarını da hatırlatan Hırvat teknik adam, “Bunlardan sonuç aldık. Harika oynadık. Kendimizi fazla kaptırmamalıyız. Henüz Ekim ayındayız. İyi çalışmalıyız. Bir an durursak her şey elimizden kayar gider. Çalışmaya devam etmeliyiz. Oyuncularımı da disiplinli oyunlarından dolayı kutluyorum. Aldığımız ve oynadığımız bu güzel futbol için bütün oyuncularımı tebrik ediyorum” açıklamasını yaptı.

PARTİZAN CEPHESİ

Sırbistan ekibi Partizan’ın teknik direktörü Marko Nikolic, Beşiktaş’ın galibiyeti hak ettiğini söyledi. Nikolic, “Oyun içerisinde istediklerimizi yapamadık. Özellikle rakibimizin erkenden oyun üstünlüğünü lehine çevirmesi bizi zora soktu. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Beşiktaş’ı da aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.