07-09 Şubat 2014 tarihleri arasında Mersin ilinde yapılan yarışmalar sonucunda Belediye Spor Bisiklet Takımımız Türkiye 3.’sü olarak yine büyük bir başarıya imza attı. 
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde rekor katılım ile 420 sporcunun katıldığı yarışmalar büyük mücadelelere sahne oldu. Türkiye’den 21 takımın katıldığı Büyük Erkek kategorisindeki yarışmalar, yine her zaman olduğu gibi Karaman Belediye Spor, Konya Torku Şeker Spor ve Kocaeli Brisa Spor arasında geçti.

7 Şubat Cuma günü yapılan 120 kilometrelik yol yarışı 2 saat 28 dakikada tamamlandı. İlk gün sonuçları ile Konya Torku Şeker Spor 1. sırada yer alırken, Kocaeli Brisa Spor 2., Karaman Belediye Spor ise 3.’lüğe yerleşti. Bir gün dinlenmenin ardından 9 Şubat Pazar günü yapılan yarışmalarda da sonuç değişmedi ve 21 kulüp içerisinden Karaman Belediye Spor Türkiye 3. olarak ilimize döndü. 

Karaman Belediye Spor Bisiklet Takımı Antrenörü Barış Ünlü liderliğinde yarışmalara hazırlanan takımımız, Mersin’deki yarışlarda; Turgut Kafes, Emre Şahin, Ferhat Sezer, Hamza Yurteri, Aslan Eren, Gökay Akçetin, Sabri Yıldırım ve Ahmet Yurteri ile mücadele etti. Mersin yarışlarından sonra sporcularımızdan Turgut Kafes Kocaeli Olimpiyat Hazırlık Merkezi’ne, Sabri Yıldırım ise Konya Olimpiyat Hazırlık Merkezine alınarak 2016 olimpiyat kadrosuna dâhil oldu.
Takımımız çalışmalarına ara vermeden 14-16 Mart 2014 tarihleri arasında Aydın’da yapılacak olan yarışmaların hazırlıklarına başladı.