TFF 1. Lig’in 19. haftasında Boluspor, kendi evinde oynadığı Ümraniyespor karşılaşmasından 0-1 mağlup ayrıldı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, liderle oynadıklarını ve mağlup ayrıldıklarını belirterek, "İçeride kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Bu takıma karşı 7-8 tane net pozisyonla oynadığımız maçı 1-0 kaybettik. Oynanan futbol ve mücadele beni fazlasıyla tatmin etti. Sadece bir maç ve avantaj kaybettik. Önümüzde 15 tane daha maç var. Bu takım bu şekilde oynamaya devam ederse, kolay kolay maç kaybetmeyiz. Bu istek ve arzu son maça kadar devam edecek. Sadece bugün içeride kaybettiğimiz için üzgünüm. Söylenecek çok fazla bir şey yok, çok pozisyona girdik ama atamadık" şeklinde konuştu.

Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise, karşılaşmanın beklediğinden daha zor geçtiğini ifade ederek, "Açıkçası ilk yarıda çok baskılı, golü arayan bir Boluspor vardı. Biz buna karşılık veremedik. Nedeni ise, orta sahadaki döngüyü bir türlü geçişlerle boş oyuncuyu buluşturarak yapamadık. Son 20 dakika gol de yiyebilirdik. Ancak ikinci yarı kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. Kazandığımız toplarda bizim hep orta sahada boş bir oyuncumuz olduğunu biliyorduk ve topla onu buluşturmamız gerekiyordu. İkinci yarı bunu başardık. Geçişleri daha rahat ve çabuk yaptık. İkinci yarı oyun üstünlüğü bizdeydi. Nitekim golü de bulduk. Çok güzel bir karşılaşma oldu. Ama biz çok önemli bir deplasmandan 3 puan aldık" açıklamasını yaptı.