PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, Denizlispor deplasmanında alınan 3-0’lık galibiyetin sevinci yaşanırken, teknik direktör Reha Erginer’in kadroda yaptığı revizyon galibiyeti berberinde getirdi.

Haftalardır beklenen oyunu sergileyemeyen Boluspor, Denizlispor deplasmanına bambaşka bir kadroyla çıktı. Uzun süre sahalardan uzak kalacak defans oyuncusu Gürcü oyuncu Reko’nun yerine Deniz Aslan forma giyerken, Kenan Şahin bu sezon ilk kez 11’de yedek kulübesinde maça çıktı. Kibong’un yokluğunda ise Bilal Gülden forma giydi.

Takımın en golcü isimlerinden Kenan Şahin Denizlispor deplasmanında yedek kulübesinde yer aldı. Boluspor’un ligde çıktığı 6 maçta da forma giyen ve iki gol atan Kenan ilk kez kendine 11’de yer bulamadı. Oyuna ikinci yarının 80. dakikasında dahil olan golcü oyuncu kalan dakikalarda etkili olamadı. Bir diğer sürpriz isim ise Bilal Gülden oldu. Teknik direktör Reha Erginer, Kibong’un yokluğunda genç oyuncu Bilal Gülden’e şans verdi. Bu şansı iyi değerlendiren Bilal, Kibong’un yokluğunu aratmadı.