PTT 1. Lig takımlarından Boluspor’un golcü oyuncusu Kenan Şahin, “Osman Özköylü’nün, çocuğumun ve eşimin rahatsızlığında benimle ve ailemin sağlık durumuyla yakından ilgilendiği doğrudur. Onun için kendisine Allah razı olsun diyorum, fakat böylesine zor bir durumda insanların birbirlerine yardımcı olması en doğal harekettir” dedi.

Geçtiğimiz hafta Bolu’da oynanan Boluspor - Osmanlıspor müsabakası sonrasında Bolusporlu oyuncu Kenan Şahin ve Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü’nün arasında çıkan tartışma, iki tarafın açıklamalarıyla devam ediyor. Osman Özköylü, maç sonunda golcü oyuncuyu nankörlükle suçlamıştı. Kenan Şahin o iddialar için, “Birçok deplasmanda yapmış olduğu hareketlerle tribünleri çığırından çıkarıp, ortamı geren hareketler ile protestolara maruz kalanda kendisidir. Yaşanan bu olayların değerlendirmesini, beni ve kendisini çok iyi tanıyan Türk spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

"TEKNİK DİREKTÖR İSTEMEDEN KİMSE O KULÜBE TRANSFER OLAMAZ"

Kenan Şahin, “Hiçbir futbolcu, takımın teknik direktörü istemeden o kulübe transfer olamaz. Kendisinin iddia ettiği ‘Hakettiğinden fazlasını aldı’ cümlesinde neyi kastettiğini anlayabilmiş değilim. En nihayetinde profesyonel kulüplerde, profesyonel insanlar tarafından sözleşme yapılmaktadır ve aldığımız ücretler bellidir. Benim bilgim dışında fazladan herhangi bir ödeme yapıldıysa, bu konu benim bilgim dahilinde değildir” diye konuştu.

"GOLE SEVİNMEK NANKÖRLÜK MÜ SAYILIYOR?"

Maçta attığı golden sonra yaşadığı sevincin nankörlükle alakasını anlamadığını ifade eden Kenan Şahin, “Dün yaşanan gol sevincimi canlı yayında hakaret ve nankörlük anlamında insanlara lanse eden Osman Hoca, benim bu sezon ve bundan önceki attığım gollerdeki yaptığım gol sevinçlerimden bir tanesi olduğunu en iyi bilen kişidir. Gol attıktan sonra sevinmek, rakip takımın antrenörüyle bir çalışma geçmişi olduğu için nankörlük mü sayılıyor?” diye konuştu.