İlimizi TFF 3. Lig 1. grupta temsil eden Karaman Futbol Kulübü, ligin 22’nci haftasında Elazığspor’u kendi evinde ağırladı. Kemal Kaynaş Stadyumunda oynanan zorlu mücadelede Serhad Ürkmez düdük çaldı.  

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, Karaman Futbol Kulübü baskılı ve istekli oyunuyla taraftarların takdirini topladı.

Maçın ikinci yarısında ise taraftarının da desteğini arkasına alan kırmız-beyazlılar ekip, rakip kaledeki baskısını arttırdı. Maçta dakikalar 62’yi gösterirken sahneye çıkan Selahattin Enes Kılıç, takımına 3 puanı getiren golü kaydetti. Yaklaşık 3 bin kişinin bulunduğu Kemal Kaynaş Stadyumunda golün sevinci de dolu dolu yaşandı.

Son düdüğün çalmasıyla birlikte Karaman Futbol Kulübü Elazığospor’u kendi evinde 1-0 mağlup ederek ligdeki puanını 25’e çıkarttı.

ONURSAL BAŞKANIN ÇAĞRISINA TAM DESTEK

Karaman Futbol Kulübünün başına geçen Süleyman ve Mehmet Ali Han kardeşler, kentte şenlik havası oluştu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen olağanüstü kongrede Onursal Başkan ilan edilen Mehmet Ali Han, taraftarları Elazığspor maçına davet etmişti. Taraftarların bilet parasını da kendi ceplerinden karşılayan Han kardeşlerin birlik ve berberlik çağrısına ise Karamanlılar sessiz kalmadı.

7’den 70’e yaklaşık 3 bin taraftar Kemal Kaynaş Stadyumuna akın ederek, şehrinin takımı için kenetlendi.  Karaman Futbol Kulübünün yeni yönetimi de eksiksiz şekilde tribündeki yerlerini aldılar.