Bursa Süper Amatör Küme’de mücadele eden Burgazspor’da teknik direktörlüğe takımın eski futbolcusu ve antrenörü Özdemir Üzüm getirildi.

Ligin ilk yarısında istediği sonuçları elde edemeyen ve ligde zor durumda olan Mudanya temsilcisi, teknik heyette kan değişikliğine gitti. Mustafa Bayrak başkanlığındaki Burgazspor Yönetim Kurulu, İbrahim Girak’ın yerine takımın başına mavi-beyazlı ekibin eski futbolcusu Özdemir Üzüm’ü getirdi. Üzüm’ün yardımcılıklarını Serkan Bulut ve Gökhan Türkyılmaz yapacak. İbrahim Girak ise altyapı sorumluluğuna getirildi.

Takımın başında ilk antrenmanına çıkan Özdemir Üzüm, antrenman öncesinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Ligin ilk yarısı Burgazspor için arzu edildiği gibi geçmedi. Ama henüz hiçbir şey bitmiş değil. Önümüzde alınacak 30 puan var. İkinci yarıda bize yakışan mücadeleyi gösterip, Burgazspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Yönetim, takım ve camia olarak kenetlendik" dedi.

Özdemir Üzüm yönetimindeki ilk antrenmanı Burgazspor Yönetimi de tam kadro izledi. Teknik heyet ve futbolculara baklava ikram eden Başkan Mustafa Bayrak, "Bu kan değişikliğinin takımımıza fayda getireceğine inanıyoruz. Bu takımı en iyi bilen, tanıyan Özdemir hocamıza güvenimiz tam. Birkaç takviye ile birlikte ikinci yarı Burgazspor için bambaşka olacak" diye konuştu.