Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, deplasmanda farklı kazanılan Balıkesirspor maçının ardından taraftarlara seslenerek, Sivasspor maçında Atatürk Stadyumu’nu doldurmalarını istedi.

Karaloğlu ve Altepe, 5-0 kazanılan Balıkesirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bursaspor’un sahadan güzel ve rahat bir sonuçla ayrıldığını açıklayan Vali Karaloğlu, "Bu galibiyet için futbolcuları, teknik kadroyu, yönetim kurulunu ve takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum. Bursaspor iyi yolda. Kazanılan 10 puanın 9’u deplasmanda alındı. İç saha şaha şanssızlıkları olmasaydı bu takım bugün liderdi. Bu takıma sahip çıkmak lazım. Kent, taraftar olarak sahip çıkmak lazım. Artık Bursaspor taraftarı bahanelere sığınmayıp Sivasspor maçında tribünleri doldursun" dedi.

ALTEPE: "TARAFTARIMIZ ARTIK TRİBÜNLERİ DOLDURSUN"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe ise, "Bursaspor, bugün kentin yeni logosunun reklamıyla sahada mücadele etti ve güzel bir galibiyet aldı. Bursaspor’un üst sıralara oynayacağı gösterecek bir kırılma noktasıydı. Bu sezon ilginç oluyor. Takım olarak 4 deplasmana çıktık 3 galibiyet aldık. Böylece ligde deplasmanda en çok puan puan alan takım da biz olduk diye düşünüyorum. Bu konuda takımın bir şeyler yapacağını gösteriyor. Belluschi’nin özellikle 4. dakikada attığı gol güzeldi. Balıkesirspor oyundan erken düştü. Rakibi adeta çökertti. Şu takım ufak tefek düzeltmelerle zirveye oynadı. Bunları değerlendirip zirveye oynayacak takım yapmalıyız. Buna ulaşacağımıza inanıyorum. Bunun için yatırımlar ve stadyumlar yapılıyor. Tekrar Bursa için 2010 ruhunu yakalayalım. Birlik ve beraberlik içinde sezonu bitirelim. Taraftarlarımız artık tribünleri doldursun" şeklinde konuştu.