Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında konuk ettiği Bursaspor’a ikinci yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, “1-0’ı yakaladıktan sonra maçı 2-0’a getirmeliydik. Maçı eğer 2-0 getirseydik, kazanabilirdik. 2-0’a getiremedik maçı. Bu da elimize gelen bir avantajdı. Daha sonra Bursa’nın beraberlik golü geldi. Hemen ardından şanssız bir gol yedik. Oyuncu becerisi ile bu golü attı. Oradan müthiş bir vuruş yaptı. 2-1’den sonra beraberlik isteğimiz oldu ama çok fazla pozisyon yakalayamadık. Maçın geneline baktığımızda beni en çok üzen hakemin yönetimidir. Bizim bu beşinci büyük takıma karşı oyunumuz. Her defasında ezildik, ben bu kadar ezilmeyi kendime yediremiyorum. Forma rengine göre maçların yönetilmemesi gerekir. Bu adaletsizliğe artık ’dur’ dememiz lazım. Ben sıkıldım. Burada adil yönetimin oluşması lazımdır” dedi.

BURSASPOR CEPHESİ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise maçtan önce kazanmaya yakın taraf kendileri olduğunu ifade ederek, "Daha doğrusu kazanmaya ihtiyacımız vardı. Antep de deplasmanda Rize’yi yenmişti. Genç ve koşan bir takım. Maç geneli rakibe fazla pozisyon vermeden gol pozisyonu üreten bir takımdık. Oyuncu kalitemiz ve takım oyunu üstünlüğümüz bizde olmasına rağmen beklenmedik bir şekilde gol yedik. İkinci yarı daha sakindik ve daha fazla etkili olduk. Tamamına baktığımızda maçın hakkı galibiyet olarak bizim hakkımızdı. Öyle de oldu. Gaziantep kendi gücü yettiğince savaşıyor. Ama maç bizim lehimize döndü. Biraz zor bir galibiyet oldu ama daha kolay kazanabilirdik” diye konuştu.