Bursaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı için kara yoluyla Karabük’e gitti.

Yeşil-beyazlı kafile Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında yarın saat 13.30’da oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı için Özlüce Tesisleri’nden kara yolu ile Karabük’e hareket etti. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa galibiyetiyle çıkışını sürdüren Bursaspor, Karabük deplasmanı için 18 kişilik futbolcu kadrosuyla yola çıktı. Sarı kart cezası bulunan Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Bekir Yılmaz kafilede yer almazken, yeşil-beyazlı futbolcular Karabük’e galibiyet için gittiklerini söyledi.

Hareket öncesi açıklama yapan tecrübeli orta saha oyuncusu Şamil Cinaz, zorlu bir deplasmana gideceklerini ancak takımın kendine olan güveninin tam olduğunu belirterek, "Yorucu bir periyottan geçiyoruz. Bizim kadromuz bunu atlatabilecek bir düzeyde. Zorlu bir maç olacak ama kazanarak Bursa’ya dönmek istiyoruz" dedi.

ETHEM: "EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını söyleyen genç stoper Ethem Ercan Pülgir ise, "Bu maçı kazanıp üst sıralara emin adımlar ile yürümek istiyoruz. İnşallah 3 puan ile Bursa’ya döneriz. Ufak bir sakatlığım var. Hocam bu maçta bana şans verirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

Bursasporlu bir taraftar Volkan Şen’e çiçek vererek başarı dileklerini iletirken, kendi elleriyle yaptığı timsah anahtarlığı ile baklava hediye etti. Timsah, 682 taraftarının tribün desteği vereceği maçın son hazırlığını akşam saatlerinde Karabük’te gerçekleştirdikten sonra maç saatini beklemeye başlayacak.