Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi, Sivasspor maçında aldıkları galibiyeti değerlendirerek, “Adil bir sonuç oldu. Umarım bu seriyi önümüzdeki haftalarda devam ettiririz” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Sivasspor’u 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlı oyuncularda galibiyet sevinci yaşanıyor. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi, “İlk yarıya iyi başladık. Gol şansları da yakaladık. Fakat gole çevirmeyi başaramadık. Devre arasında konuştuk. İkinci yarıya daha inançlı, daha organize çıktık. Bence adil olan bir skorla sahadan ayrıldık. Umarım bu serimizi önümüzdeki haftalarda devam ettiririz” dedi.

ERTUĞRUL: “HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM”

Sivasspor maçının 87. dakikasında Cedric Bakambu’nun yerine oyuna dahil olan genç oyuncu Ertuğrul Ersoy da, Bursa Atatürk Stadyumu’nda Bursaspor formasını giyme hayalini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu belirtti.

Çocukluğundan beri bu stadyumda formayı terletme hayalinin olduğunu ifade eden Ersoy, “Kendimi Bursaspor taraftarına borçlu hissediyorum. Her genç futbolcu gibi benim de hayalim altyapısından çıktığım takımda oynamak. Bugün bunu gerçekleştirdim, inşallah bunun devamı gelecek” diye konuştu.