Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında sahasında ağırladığı Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tepecikspor’u 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Gruplara katılabilmek için eleme maçıydı. Rakibimizle güç farkı vardı. Bu da oyuna ve skora yansıdı. Rakibin sert oyununu anlayışla karşılıyorum. Ligde de kendilerine başarılar diliyorum. Biz oyun anlamında farkımızı gösterebilirdik ama onu yapamadık. Bu tarz takımlara karşı daha hızlı tempoyla oynamamız gerekiyor. Bütün oyunculara şans verdik. Bu maç dinlenme oldu. Bazı takımlar Pazar, Pazartesi oynuyor biz Cumartesi oynayacağız. Ciddi anlamda sakatlığımız olmadı. O yüzden mutluyuz. Grupların ne olacağını zaman gösterecek. Bizim de kadromuz bu. Bu oyuncuların bir çoğu da oynayacak. Herkes kendini gösterecek” dedi.

"RAKİBİMİZ HER ZAMAN TEPECİKSPOR OLMAYACAK"

Genç oyuncuların performanslarını nasıl buldunuz şeklinde ki soruyu değerlendiren Güneş, “Oyuncu olarak hepsinden memnunum. Enes, Ertuğrul, Emre iyiler ama daha iyi oynamaları gerekiyor. Bizim rakibimiz her zaman Tepecikspor olmayacak. Hızlı tempoya hazır olmaları gerekiyor. Daha hızlı düşünmemiz ve pozisyona girmemiz gerekiyor” diye konuştu.

TEPECİKSPOR CEPHESİ

Tepecikspor Teknik Direktörü Şenol Demir de Bursaspor’un kendilerinden daha üstün bir futbol oynadığını belirterek, “3. bölgede gol pozisyonları üretmede sıkıntı yaşadık. Bursaspor’u tebrik ederiz” dedi.