Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında sahasında konuk ettiği Sivasspor maçına yeşil-beyazlı taraftarlar ilgi göstermedi.

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Sivasspor’u konuk ediyor. Geçen hafta Balıkesirspor’u deplasmanda 5-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmayı da kazanarak seri galibiyetler almanın hesaplarını yapıyor. Lige bu sezon kötü başlangıç yapan Sivasspor ise zorlu deplasmandan 3 puan hedefliyor.

TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ

Öte yandan yeşil-beyaz yönetimin biletlerde indirime gitmesine rağmen taraftarların Sivasspor maçına ilgi göstermediği görüldü. Tribünlerde yer alan yaklaşık 7 bin taraftarlar, maç öncesi takımlarına yaptıkları tezahüratlarla destek oluyor. Zorlu karşılaşma öncesi az sayıdaki Sivasspor taraftarları da tribünlerdeki yerlerini aldı.

GÜNEŞ, BALIKESİRSPOR MAÇI 11’İNİ BOZMADI

Teknik direktör Şenol Güneş, zorlu Sivasspor maçında geçen hafta Balıkesirspor’u deplasmanda 5-0 yenen takımı bozmadı. Geçen hafta cezalı olduğu gerekçesiyle Balıkesirspor maçında forma giyen Volkan Şen, bu müsabakada yedek kulübesinde yer aldı. Sivasspor’da ise kart cezalıları Ziya Erdal ile Cicinho, sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci ve Batuhan Karadeniz maç kadrosuna alınmadı. Nijeryalı golcü Utaka ise yedekler arasındaydı.

İLK 11’LER

Bursaspor: "Harun, Şener, Civelli, Serdar, Aziz, Ozan, Bekir, Belluschi, Josue, Bakambu, Fernandao."

Sivasspor: "Ertuğrul, Abdurrahman, İbrahim, Berk, Burhan, Da Costa, Ahmet, Adem, Ümit, Mehdi, Aatıf."