Bursaspor’un efsane futbolcuları Sedat 3, Elvir Baljic, Ercüment Şahin, Mustafa Gönden ve Okan Yılmaz, Mustafa Gönden Futbol Akademisi Junior Leauge 2014 fikstür çekiminde bir araya gelerek organizayonu, Bursaspor’u ve gündemi değerlendirdiler.

Bu yıl 4.’sü gerçekleşecek olan Mustafa Gönden Futbol Akademisi Junior Leauge fikstürü Sedat 3, Elvir Baljic, Ercüment Şahin, Mustafa Gönden ve Okan Yılmaz’ın katılım gösterdiği toplantıda gerçekleştirildi. Düzenlenen programda ev sahipliği yapan isim olan Bursaspor’un eski oyuncusu Mustafa Gönden, organizasyonun ilk ayağının çok iyi geçtiğini söyledi. Gönden, “Efsane oyuncuların katılım göstermesi Junior Leauge’in önemsenmesine büyük katkı sağladı. Bundan sonrasında etkinliği sahada kardeşçe devam ettireceğiz” dedi.

"HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI"

Uzun yıllar futbola hizmet veren bir ismin başarılarını ve başarısızlıklarını gençlere aktarabilmek adına çok iyi bir etkinlik olduğu söyleyen Sedat 3 lakaplı efsane futbolcu Sedat Özden yapılan panelde Türk Futbolu’nun kötüye gittiğini söyledi. Türk Futbolu’nun şu an olduğu şekilde devem etmesinin mümkün olmadığını dile getiren Özden, “Bu işle ilgilenen herkesin elini taşın altına koyup durumu düzeltmesi gerekiyor” dedi. Bursaspor’un son dakika sendromlarıyla çok puan kaybettiğine de değinen Eski Milli futbolcu Sedat Özden, “Bursaspor, Şenol Güneşle birlikte son 15 yılın en iyi kadrolarından birisine sahip, kaybedilen puanlardan ders alınıp telafi etmek için çaba göstererek iyi duruma geleceklerdir” şeklinde konuştu.

"TİMSAH ARENA’DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Bursaspor’un sezona iyi bir başlangıç yaptığını ancak taraftar desteğinin de az olmasının etkeniyle düşüş yaşadıklarını söyleyen İnter Toto efsanesi Ercüment Şahin, “Hoca da yönetim de elinden geleni yapıyor. Bursaspor’un bu sene daha da iyiye gideceğini düşünüyorum. Olur mu bilmiyorum ama yeni yapılan Timsah Arena’da mutlaka forma giyip 1 maça çıkmak istiyorum” dedi.

"BURSA’YI VE BURSASPOR’U ASLA UNUTAMAM"

Dünya Yıldızı olma başarısını gösteren Elvir Baljic ise eski takım arkadaşlarıyla yeniden bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken, Bursa’yı ve Bursaspor’u asla unutamayacağını da sözlerine ekledi. Böyle bir organizasyonda bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirin Süper Lig Gol Kralları’ndan Okan Yılmaz ise Türkiye’de altyapıya önem verilmediğini ve bunun için çalışmalar yapan takım arkadaşı Mustafa Gönden’in her zaman destekçisi olduğunu söyledi.