ETTU CUP’ta mücadele veren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi takımı 25 Ekim Cumartesi günü Rus rakibi karşısında çeyrek final vizesi arayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımı geçen sezon sergilediği başarılı performansıyla sporcuların dünya sıralaması puanlarının yüksek olması nedeniyle ETTU (Europan Table Tennis Union) CUP’a direkt olarak ikinci turdan katılıyor. İlk iki turdaki grup maçlarının ardından çekilen kuralar sonucunda Büyükşehir ekibi Rusya’dan TTC Kazan ile eşleşti. Tek maç üzerinden oynanacak olan bu önemli maç 25 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 14.00’da Bursa Büyükşehir Belediyespor Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapılacak. Büyükşehir ekibi Rus rakibi karşısında çeyrek finale yükselmek için ter dökecek.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Masa Tenisi Takımını bu önemli maçta 2013 yılında Belarus adına Avrupa Şampiyonu olan Elena Dubkova, 21 Yaş Balkan Şampiyonu ve 2011 yılında Genç yaş kategorisinde Avrupa beşinciliği bulunan Sibel Remzi ve bir dönem Romanya şampiyonluğu yaşamış Anamaria Sebe temsil edecek.

Bursa’nın isminin masa tenisinde Avrupa arenasında duyurulması adına büyük önem taşıyan tarihi karşılaşma öncesi 23 Ekim 2014 Perşembe günü saat 11.00’da Havuzlupark’ta basın toplantısı düzenlenecek. Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, oyuncular ve teknik heyetin katılacağı toplantıda, karşılaşma öncesi takımın durumu ve beklentiler ele alınacak.