Karaman Belediye Spor yönetimi Türkiye Kupası’nda bugün Kemal Kaynaş Stadyumu’nda Uşak Sportif Gençlik takımı ile yapacağı maç öncesi Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında konuşan Karaman Belediye Spor Teknik Direktörü Nasuh Aköz:“Değerli Belediye Başkanımızın spora ve sporcuya verdiği değeri çok iyi biliyoruz. Takım olarak çok iyi durumdayız. İlimizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisindeyiz. Allah’ın izni ile bugün çıkacak olduğumuz Türkiye Kupası maçında galip gelerek, desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımıza bu galibiyeti hediye edeceğiz” dedi. 

Başkan Çalışkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:“Karamanımızı temsil eden Belediyespor takımımıza, bugün çıkacak olduğu önemli maçta gönülden başarılar dilerim. Maçı izlemek ve takımımıza destek olmak için ben de stadyumda olacağım. Bütün hemşehrilerimi temsilcimiz Karaman BelediyeSpor’a destek olmaları için Kemal Kaynaş Stadyumu’na davet ediyorum”

Karaman Belediye Spor yönetimi ziyaretin sonunda Başkan Çalışkan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bugün yapılacak olan Türkiye Kupası maçı anısına bir de forma hediye ettiler.