Çaykur Rizespor evinde Adana Demirspor’u 1-0 mağlup etti. Müsabaka sonrası Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ve Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor’a karşı 1-0’lık galibiyetin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zor bir maçın geride kaldığını ifade ederek, "Kazanmamız geren bir maçtı mutluyuz. 26 gol pozisyonumuz var. Biraz daha geliştirebilirsek daha iyi olacak. 85. dakikada da olsa galip geldiğimiz için mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum, hakikatten özverili bir şekilde oynuyorlar. Taraftara da bir çağrım olacak. Gelin bu tribünleri doldurun. Biz Karadeniz insanıyız ve kötü gidince herkes eleştiriyor. İyi gidince de bu takımı sahiplenin. Maça gelen taraftarlara da teşekkür ediyorum ama yeterli değil. Taraftarın arkamızda olması gerekiyor. Yolumuz çetin ve uzun. Son 4 maçta 10 gol atmış ve sadece 1 gol yemiş bir takımız” dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel ise, “Tempolu yüksek bir maç oldu. Mücadeleci bir oyun oynadık. Rakip, ev sahibi olmanın avantajı ile iyi oynadı. Rakibi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.