Beşiktaş’ın başarılı file bekçisi Cenk Gönen, son saniyelerde yaptığı kritik kurtarışla Partizan galibiyetinde önemli rol oynarken, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Kısa süreli kötü gidişatımızı düzeltmek için bugün önemli bir fırsattı. O fırsatı da iyi değerlendirdik" dedi.

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi C Grubu maçında Olimpiyat Stadı’ndaki 2-1’lik Partizan galibiyeti sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah-beyazlıların başarılı file bekçisi Cenk Gönen, galip geldikleri için çok mutlu olduğunu belirtti. Son dakikada kurtardığı pozisyonu anlatan Gönen, “Topa odaklandım. Orada bir şey hissetme imkanım yoktu ama top uzaklaşınca güzel şeyler hissettim. Takımımızın kazanmasında bir nebze de olsa katkım olduğunu düşüyorum. Gol yediğim pozisyonda topu görememek değil, top üzerime geliyordu, Pedro’nun sağ ayağının içine çarpınca, sola doğru yöneldi. Ben de sol ayağımı burkmuş bulundum, top üzerime geldiği için kontrpiyede kaldım, uzanamadım” dedi.

“KISA SÜRELİ KÖTÜ GİDİŞATIMIZI DÜZELTMEK İÇİN BUGÜN ÖNEMLİ BİR FIRSATTI”

İki senedir fazla forma şansı bulamadığını belirten file bekçisi, “Forma bulduğum zamanda Beşiktaşımızın formasını layıkıyla terletmek zorundayım. Takımlarda yedek kalma durumu olabiliyor. Hocamızın tercihi olduğunu zamanda elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Grupta işler iyi gidiyor. Önümüzdeki maçlarda inşallah garantileyeceğiz. Kısa süreli kötü gidişatımızı düzeltmek için bugün önemli bir fırsattı. O fırsatı da iyi değerlendirdik. Umarım hafta sonu da galip geleceğiz” ifadelerini kullandı.