Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ gerçekleştirecek. Sokaklardan taşan Cumhuriyet coşkusu, Edirne’de sokak basketbolu ile taçlanacak, Edirneliler basketbol heyecanına ortak olacak.

Edirne Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ‘Sokak Basketbol Turnuvası’ düzenlenecek. 17 yaş üstündeki basketbolseverler, kendi takımlarını kendileri kurarak, Edirne Belediyesi’ne başvuruda bulunabilecek. 32 takımla sınırlı olacak olan turnuvada rakipler kura çekimi ile eşleşecek. Turnuva, 29 Ekim Pazar Günü Vali Konağı Yanında yer alan Basketbol Sahası’nda saat 13.30’da başlayacak. Turnuvada birinci olan takıma 2 bin TL, ikinci olan takıma bin TL ve üçüncü olan takıma 500 TL para ödülü verecek.

Takımını kuran sporseverlerin 29 Ekim’de bu heyecana ortak olabileceğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Cumhuriyet coşkumuzu gençlerimizle doyasıya paylaşmak istiyoruz. Yeniden düzenlediğimiz basketbol sahamızda bu heyecana ortak olmak isteyen tüm gençlerimizi görmek istiyoruz” dedi.