KOCAELİ (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta ilk yarıyı lider tamamlayan Darıca Gençlerbirliği'nin Sportif Direktörü İlter Kasap, "İkinci devre de güzel futbol oynayarak sezonu lider tamamlayıp üst lige çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Kasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, bu sebeple ilk 5 hafta talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını söyledi.

Daha sonra yaptıkları toplantılarla takımın yükselişini sağladıklarını ifade eden Kasap, bu sayede gruplarında iyi maçlar yaparak lider olduklarını kaydetti.

Kasap, ligin ilk devresini beklentilerinin 6 puan altında tamamladıklarını dile getirerek, "İkinci devre de güzel futbol oynayarak sezonu lider tamamlayıp üst lige çıkmayı hedefliyoruz. 2 Ocak'ta Antalya'da 13 gün kamp yapacağız. Ümraniyespor'dan Osman Mertoğlu ve Manavgatspor'dan da Ömer Demircan'ı renklerimize bağladık. Bunun dışında görüştüğümüz birkaç futbolcu var. Takımımızdan Halil İbrahim Yüksel, Furkan Taştemir ve genç oyuncumuz Serhat'la yollarımızı ayırdık" şeklinde konuştu.