Judo’da Aydın’da yapılan "Ege Cumhuriyet Kupası"nda 30 madalya kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor (BBSK) takım halinde şampiyonu oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu judocular, hafta sonu yapılan "Judo Cumhuriyet Kupası" yarışmalarında büyük başarılar elde etti. Denizli BBSK Judo Takımı, Ankara’da Ümran Şahbal’ın kürsüye çıkması ile gururlanırken, Aydın’daki müsabakalarda takım halinde şampiyon oldu. Judo branşında sezonun 4. ayağı olan ve Ege’nin en prestijli judo takımlarının yarıştığı "Batı Karması Cumhuriyet Kupası Judo Şampiyonası" Aydın’da yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesporlu judocular, 12 altın, 8 gümüş ve 10 bronz madalya olmak üzere, toplamda 30 madalya kazandılar.

Minikler, yıldızlar ve ümitler kategorisinde yapılan müsabakalar sonunda Denizli Büyükşehir Belediyespor takım halinde Ege Cumhuriyet Kupası Şampiyonu oldu. Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ümran Şahbal da Cumhuriyet Kupası’nda üçüncü olup, kürsüye çıktı. Türkiye ve Avrupa dereceli sporcularla başarılı bir şekilde mücadele ederek Cumhuriyet Kupası üçüncüsü olan Şahbal’ı ilk kutlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu oldu. Başkan Uzunoğlu, genç sporcuyu tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Aydın’da takım halinde birinci olan sporcuları ve teknik heyeti kutlayan Uzunoğlu, "Sporcularımız disiplinli çalışmanın sonuçlarını kürsüye çıkarak almaktalar. Sporcularımızla gurur duymaktayız" dedi.