Denizli’de oynanan Süper Amatör Ligi maçında futbolcular arasında kavga çıktı. Birbirine tekme ve yumruklarla saldıran oyuncuları, yöneticiler ve polis ayırdı.

FUTBOLCULAR BİRBİRLERİNE TEKME VE YUMRUKLARLA SALDIRDI

Süper Amatör Lig’in 9.haftasında Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Dokuzkavaklarspor - Yeşilköyspor karşılaşmasında olaylar çıktı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Dokuzkavaklarspor ile Yeşilköyspor arasında oynanan karşılaşmada maçın hakemi Mehmet Öztan’ın bitiş düdüğüyle birlikte saha bir anda karıştı. Yeşilköyspor’lu ve Dokuzkavaklarspor’lu futbolcular önce birbirleriyle sözlü sataşmalara başladı. Ardından futbolcular bir anda birbirine girdi. Polisler, sahaya girerek olaylara müdahale etti ancak olaylar daha da büyüdü. Futbolcular birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

OYUNCULARI AYIRMAK İÇİN UZUN SÜRE ÇABA GÖSTERDİLER

Yeşilköyspor Başkanı Özkan Aslan, yönetim kurulu üyeleri Tufan Güler, Bülent Tezcan, Dokuzkavaklarspor Başkanı Ayhan Gülleri, ASKF yönetim kurulu üyeleri Ünal Coşkun ile Ayhan Özel her iki takım futbolcularını ayırmak için uzun süre çaba gösterdiler. Sahaya gelen takviye emniyet güçlerinin araya girmesiyle birlikte olaylar yatıştırılarak, her iki takım oyuncuları güvenlik güçlerinin gözetiminde soyunma odalarına gönderildi.

Çıkan olaylarla ilgili olarak Dokuzkavaklarspor ve Yeşilköysporlu bir çok futbolcunun disiplin kuruluna sevk edileceği belirtildi.