Denizlispor, Denizli BBSK ve Kızılcabölükspor’un altyapı eğitmenleri İngilizce kursu almaya başladı.

Pamukkale Halk Eğitim Merkezi ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Denizli Şubesi’nin ortak organizasyonu ile Denizli’deki antrenörlere İngilizce kursu açıldı. Denizlispor İdari Merkezi’nde gerçekleşen eğitimlere Denizlispor, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor Kulübü altyapı eğitmenleri ile Denizlispor kulüp personeli katıldı.

İngilizce eğitmeni Mukaddes Karataş’ın verdiği derslerde spor ağırlıklı bilgiler aktarılırken, Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Arıtürk’ün de katıldığı ilk derslere ilgi yoğun oldu.Toplam 120 saat sürecek kursun Nisan ayına kadar süreceği, bu süreçte futbol antrenörlerinin İngilizce konuşma becerilerinin artırılmasının planlandığı belirtildi.

TÜFAD Denizli Şubesi Başkanı Bülent Fil, İngilizce kursunun yanı sıra diksiyon kursu gibi kursların da gündemlerinde olduğunu söyleyerek, "Antrenör arkadaşlarımızın İngilizce bilgisi pekişsin, konuşma yetenekleri artsın istiyoruz. İlerleyen süreçte yurt dışında görev almaları durumunda sıkıntı yaşamamaları adına bu kursların faydalarını göreceklerdir" dedi.