Denizlispor evinde uzun süre 10 kişi oynadığı maçta Adanaspor’u son saniyede bulduğu golle 2-1 mağlup etmenin sevincini yaşıyor.

PTT 1. Lig’in 9. haftasında evinde Adanaspor’u ağırlayan Denizlispor, Mustafa Keçeli’nin kırmızı karttan atılmasıyla uzun süre 10 kişi oynadığı maçta son saniyede Hakan Ateş’in attığı golle 2-1 galip geldi. Maç sonu oyuncular büyük sevinç yaşarken, Denizlispor ligdeki puanını 11’e yükseltti. Yeşil-siyahlı ekibin 10 kişi kalmasına rağmen fiziksel olarak iyi direnmesi ve son saniyede de olsa gol atarak 3 puanı alması taraftarlardan büyük alkış aldı. Maç sonu sevinçlerini taraftarlarla paylaşan Denizlisporlu futbolcular da aldıkları galibiyetten dolayı büyük mutluluk yaşadılar.

Adanaspor karşısında galibiyete çok ihtiyaçları olduğunu belirten Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Aldığımız galibiyet bizi gerçekten çok mutlu etti. Ancak bu galibiyetle hiçbir şey bitmedi. Kendimizi toparlamamız gerekiyordu. Daha iyi olmamız gerekir. Oyuncularım 10 kişi kalmasına rağmen aslanlar gibi oynadılar. Fiziksel ve istek olarak çok güçlüydük. Milli maç arasında sakat ve cezaların bitmesiyle daha iyi hazırlanacağız. Ben ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.