Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu 17 yaşındaki Dilara Göl, Hollanda’nın Veldhoven kentinde yapılacak olan Ferdi ve Milli Takımlar Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Spor hayatına bilardo ile başlayan ve 4 yıl içerisinde çeşitli Türkiye dereceleri elde eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Dilara Göl, kariyerinin en önemli maçlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Sinop ilinde düzenlenen okullar arası Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda genç kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan ve aynı zamanda Antalya’da düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonalar’ında da bir birincilik ve bir ikincilik elde ederek milli takıma davet edilen Göl, 20 Temmuz-1 Ağustos 2018 tarihleri arasında Hollanda’nın Veldhoven kentinde düzenlenecek olan Ferdi ve Milli Takımlar Avrupa Bilardo Şampiyonası’nda yıldız kadınlar kategorisinde Türkiye’yi temsil  edecek.

Göl’ün antrenörlüğünü yapan Osman Yılmaz, milli takıma sporcu kazandırmaktan memnun olduğunu belirtirken, 17 yaşındaki sporcunun şampiyonada iyi bir mücadele sergileyerek madalya kazanacağına inandığını kaydetti.