Borussia Dortmund Teknik Direktör Jürgen Klopp, Galatasaray’ın zor günler geçirdiğini ve yarınki karşılaşmadan umutlu olduklarını söyledi.

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda deplasmanda karşılaşacağı Alman temsilcisi Borussia Dortmund’da teknik direktör Jürgen Klopp ve futbolcu Sebastian Kehl, Signal Iduna Park’ta basın toplantısı düzenledi.

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Galatasaray’a karşı rahat olduklarını belirterek, “İstanbul’da rahat bir galibiyet aldık. Galatasaray’da zor günler geçiyor. Biz de ligde zor günler geçiriyoruz. Yarın akşam kendi oyunumuzu oynayacağız. Umutluyuz” dedi.

Basın mensuplarının Klopp’un Türk yöneticiler hakkında söylediklerini hatırlatması üzerine tecrübeli teknik adam, “Galatasaray zor durumlarda ne yapar bilmem. İstanbul’da söylediklerim yanlış anlaşıldı. Biz zor günlerde yönetimimizle bir arada oluyoruz” diye konuştu.

Futbolcu Sebastian Kehl, son dönemde yoğun bir maç dönemi yaşadıklarını belirterek, “Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir dönem geçiriyoruz. Ama bu lige yansımadı. Ligde de daha iyi günlere ileride göreceğiz. Ligde kötü gidişatı düşünüyoruz ama yarınki maçtan sonra Dortmunt gibi oynayacağız” şeklinde konuştu.