KAYSERİ (AA) - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un yeni transferlerinden Hollandalı oyuncu Royston Drenthe, "Üzerime düşenin fazlasını yaparak takımıma hizmet etmek istiyorum" dedi.

Hacı Boydak Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Drenthe, oyuncuların ilk olarak transfer kararını vermeden aileleriyle görüştüklerini söyledi. Türkiye ve İstanbul hakkında daha önceden bilgisinin olduğunu belirten Drenthe, "Birkaç arkadaşımla görüştüm. Türkiye'nin benim ve ailem için doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Kulüple ilgili yaptığım araştırmada da doğru bir tercih olduğunu düşündüm ve Kayseri Erciyesspor'u tercih ettim. Ben, bazı arkadaşlarımla İngiltere'de oynarken konuşmuştum. Türkiye ve İstanbul'un ne kadar güzel olduğunu bana anlatmışlardı ama kararımı verirken görüşmedim. Kararı ailemle verdim" diye konuştu.

Drenthe, Kayseri Erciyesspor'da bir aile ortamının olduğunu vurgulayarak, "İki haftadır buradayım. Takım ve dışarıda çok iyi karşılandım. Bunlar, futbolcu için önemli faktörler ama bu, bana özel bir davranış değil. Bu kulüpte herkes böyle karşılanıyor. Benden sonra gelen oyuncularla da bu samimiyeti paylaştım. Burada mutluyuz. Ben de üzerime düşenin fazlasını yaparak takımıma hizmet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Her zaman kazanan olmak istediğinin altını çizen Drenthe, sözlerini şöyle tamamladı:

"Güçlü olmak istiyorum. Takım halinde ve bireysel olarak bunları gerçekleştirmek istiyorum. Trabzonspor maçını kazanamadık ama takım adına iyi sinyallerin alındığı bir karşılaşma oldu. Biz, her haftayı ayrı ayrı düşünüp kazanmak istiyoruz. Büyük futbolcu olmak bir şeye odaklanmakla alakalı. Biz başarıya odaklanırsak bunun da geleceğini düşünüyorum."